Winkelwagentje 0 x

Prefab > Instortvoorzieningen

INSTORTVOORZIENINGEN

Prefabbeton is vaak uitgerust met een aantal instortvoorzieningen voor verschillende toepassingen. Bij Van der Blij bent u aan het juiste adres voor alle instortdelen voor transport, verbinden en bevestigen. Alle producten voldoen aan de actueel geldende normen en zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles.


Transportankersystemen Wapeningssystemen

Verankeringssystemen

Isolatie-systemen

TRANSPORTANKERSYSTEMEN ​

Prefab > Instortvoorzieningen > Transportankersystemen

Om prefab elementen te transporteren kan er gekozen worden voor een transportankersysteem. Met het ingestorte deel, een lus of anker, kan het element dan eenvoudig en veilig verplaatst worden naar de locatie waar het element gemonteerd moet worden. Er zijn verschillende systemen beschikbaar met ieder zijn specifieke voordelen. 

WAPENINGSSYSTEMEN ​

Prefab > Instortvoorzieningen > Wapeningssystemen

Wapeningssystemen worden gebruikt om elementen met elkaar te verbinden. Doorkoppelankers dragen de krachten in de constructie door en bestaan uit een “mannelijk” en een “vrouwelijk” deel. Sparingsbuizen voorzien elementen van uitsparingen waar het volgende anker in kan worden geplaatst. Verder kan er ook gekozen worden voor bijvoorbeeld een lussysteem, zoals Power Duo.

VERANKERINGSSYSTEMEN ​​

Prefab > Instortvoorzieningen > Verankeringssystemen

Om te kunnen bevestigen worden speciale inbouwstukken ingestort. Schroefhulzen zijn bijvoorbeeld van toepassing voor het schoren of andere niet permanente bevestigingen. Boutankers kunnen worden gebruikt voor permanente bevestiging, zoals balkonrelingen. Ankerrail voorziet voor een langere lengte aan bevestigingsmogelijkheden en wordt bijvoorbeeld toegepast voor stadionstoelen. 

Isolatie-systemen

Prefab > Instortvoorzieningen > Isolatie-systemen

Voor elementen met isolatie zijn speciale producten beschikbaar. Het sandwich-systeem zorgt bijvoorbeeld voor een correcte bevestiging van de isolatie aan de betonnen schil en is KOMO gecertificeerd volgens BRL 0511. De Thermomass connectie-ankers zijn eenvoudig in te bouwen en daarnaast ook gemakkelijk zelf te berekenen middels handige software.