Winkelwagentje 0 x

Heftruck toebehoren

Heftruck toebehoren

Van der Blij heeft verschillende toebehoren voor een heftruck in het assortiment. Een heftruck transporteert materialen door de stalen vorken van de heftruck onder de last te plaatsen. Van der Blij heeft ladingbeschermstroken en een heftruckjuk in het assortiment om het heffen zo veilig en handig mogelijk te laten verlopen. Nog niet zeker welke bij jou past? Lees dan onderaan verder, maar je kan ook altijd contact met ons opnemen voor het beste advies van onze experts of voor een maatwerk oplossing.

ezgif 1
3 1
Hoogwaarde PU materiaal
2
Hoge kwaliteit magneetfolie
Group
Verschillende lengten leverbaar
Asset 3 1
Grote aantallen voorradig
Frame 1
Ideale bescherming voor de last
MG 2432 1
1
2006/42/EG

Volgens machinerichtlijn

2
Conform NEN-EN 13155
Group 140
Geleverd inclusief kogelgelagerde veiligheidshaak
Frame 1
Voorzien van kettingbeveiliging
2 1
WLL 3.000 kG

Wat is een heftruck beschermstrook?

De heftruck beschermstroken zijn een extra laag die je op de vorken kan bevestigen. Doormiddel van een magnetische strip aan de onderzijde van de beschermstrook, blijft je strip stevig op de stalen vork zitten. Zowel de heftruckvork als de lading zijn beschermd tegen beschadiging. De beschermstroken kunnen zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd. Naast dat de stroken zorgen voor een bescherming voor kwetsbare goederen, zorgen zij ook voor een geluidsreductie bij het heffen. Belangrijk is om te onthouden dat ze geen antislip functie hebben. De stroken zijn gemaakt van 3 mm magneetfolie en 3 of 7 mm polyurethaan en zijn 6 of 10 mm dik. De lengte van de stroken kunnen variëren tussen 1.000 en 1.200 mm en de breedte tussen 100 en 150 mm.

Wat is een heftruckjuk?

Een heftruckjuk is een hijsjuk die om de vorken van een heftruck kunnen worden geplaatst. Bij Van der Blij is de heftruckjuk voorzien van kettingbeveiliging tegen het afschuiven van de vorken. De heftruckjuk heeft een maximale draaglast van 3 ton en wordt geleverd met GreenPin harpsluitingen en een kogelgelageerde veiligheidswartel

Hoe vaak moet ik een heftruckjuk laten keuren?

Een heftruckjuk moet ieder jaar gekeurd worden door een gecertificeerd keurmeester. Van der Blij heeft meerdere keurmeesters rondlopen die met plezier aan de slag gaan met jouw heftruckjuk. Dit kunnen wij doen in ons magazijn of bij jou in de werkplaats. Het enige wat jij hoeft te doen is een afspraak inplannen, regelen wij de rest!

Gratis Technisch advies 🙂
Onze ingenieurs staan voor u klaar
cs banner
CATALOGUS VERTICAAL &
HORIZONTAAL TRANSPORT​MATERIEEL
H banner 2