Winkelwagentje 0 x

MAGNEETSYSTEMEN OVERZICHT

Magneetsystemen

Voor een moderne productie van prefab betonelementen, zonder lassen, boren en kitten kunnen magneetsystemen worden toegepast. Afhankelijk van de inrichting van je fabriek en het type element dat je maakt hebben wij verschillende magneetsystemen om aan te bieden. Ook als jouw oplossing er niet tussen staat kunnen wij een maatoplossing verzinnen, aangezien iedere prefab betonfabriek uniek is met haar eigen uitdaging. Of je nu in een carrousel systeem massa’s breedplaatvloeren wilt produceren of flexibel wilt zijn met uitsparingen in maatwerk wanden hebben wij bij Van der Blij de juiste oplossing voor je.

PSV Systeem

Een veelzijdige klassieker

Massieve wanden en sandwichwanden

Trappen

Balken en kolommen

Sparingen

Systeemoverzicht

MST systeem

Lichtgewicht systeem voor handmatig gebruik

Massieve wanden en sandwichwanden

Trappen

Balken en kolommen

Sparingen

Systeemoverzicht

RT U60 Pro systeem

Snelle en economische oplossing voor vloerenproductie

Breedplaatvloeren en
hollewanden

Systeemoverzicht

SAS systeem

Hét systeem voor individuele configuratie

Massieve wanden en sandwichwanden

Trappen

Balken en kolommen

Sparingen

Systeemoverzicht

Welk magneetsysteem moet ik kiezen?

Goeie vraag! Als je graag met een houten bekisting wilt werken en veel uitsparingen maakt, maar toch niet veel wilt lassen, boren of kitten op je stalen tafel dan is het PSV systeem dé perfecte oplossing voor jou. Hiermee kun je eenvoudig je houten bekisting plaat tegen het C-profiel boren om deze daarna met de SPB 2100 box vast te zetten op de stalen tafel. 

Heb je behoefte aan flexibiliteit in hoogte/dikte van je elementen? Dan kun je beter kiezen voor het lichtgewicht MST systeem. Met dit systeem is het zelfs mogelijk om een dubbelzijdig stortzijde. Indien je toch op zoek bent naar een maatwerkoplossing voor vloeren en wanden dan kunnen we een op maat gemaakt SAS systeem voor je creëren. Hiermee heb je maximale individuele configuratie die je nodig hebt. Ben je van plan om massa productie van holle wanden en/of breedplaatvloeren te gaan maken? Dan is er geen betere oplossing dan het RT U60 systeem De magneten zijn volledig geïntegreerd in het stalen frame voor maximale duurzaamheid. 

Kan ik (gratis) advies krijgen?

Jazeker! Als je meer wilt weten over magneetsystemen geven wij graag advies. Onze ingenieurs staan voor je klaar én het is nog gratis ook! Je kunt ons bereiken via 0412-646168 of mailen naar onze ingenieurs via [email protected].

Maatwerk

Naast de standaard producten is maatwerk ook mogelijk. Van der Blij kan samen met u een op maat gemaakt magneetsysteem ontwikkelen om zo de maximale efficiente in uw fabriek te realiseren. Onze specialisten komen graag langs om de mogelijkheden en uitdagingen met u te bespreken.

RATEC
Van der Blij werkt voor de levering van magnetische oplossingen samen met RATEC GmbH. De producten kenmerken zich door een hoge kwaliteitis en het assortiment kent de meest diverse mogelijkheden. Is een oplossing niet voorhanden in het bestaande productbereik dan kunt u samen met Van der Blij en RATEC ook tot een maatwerkoplossing komen die zorgt voor de maximale efficientie in uw fabriek.
Gratis Technisch advies :)
Onze ingenieurs staan voor u klaar
BROCHURE MAGNETEN