Winkelwagentje 0 x

Magneten

MAgneten, ze blijven plakken

Veel prefab-betonfabrieken werken tegenwoordig met stalen tafels en magnetische oplossingen voor zowel de inbouwdelen als de bekisting. Van der Blij werkt voor de levering van deze magnetische oplossingen samen met MTK en RATEC GmbH. De producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit en het assortiment kent de meest diverse mogelijkheden. Is een oplossing niet voorhanden in het bestaande productbereik dan kunnen wij maatwerk verzorgen zodat uw fabriek de maximale efficiëntie bereikt. In die kwaliteit, de mogelijkheden tot maatwerkoplossingen, onze expertise en het vermogen met de klant mee te denken om altijd een passend product te vinden, zit onze meerwaarde.

Magneetsystemen
Boxmagneten
Inbouwmagneten
Magneetsystemen
PSV-SYSTEEM
MST-SYSTEEM
RT U60 PRO
SAS-SYSTEEM
Boxmagneten
BOXMAGNETEN
ADAPTERS
LOSHENDELS
INBOUWMAGNETEN
SD-SYSTEEM MAGNETEN
DGP-SYSTEEM MAGNETEN
KK-SYSTEEM MAGNETEN
GAINAANSLUITING MAGNETEN
ANKERRAIL MAGNETEN
ELEKTRA MAGNETEN
MAGNETISCHE VELLINGKANTEN
DIVERSE RONDMAGNETEN
DIVERSE SPECIALS

Is maatwerk mogelijk met magneten?

Jazeker, naast de standaard producten is maatwerk ook mogelijk. Samen met onze experts kunnen we een op maat gemaakt magneetsysteem ontwikkelen om zo de maximale efficiëntie in jouw fabriek te realiseren. Wij komen graag langs om de mogelijkheden en uitdagingen met u te bespreken.

Wie is jullie leverancier?

Van der Blij werkt voor de levering van magnetische oplossingen samen met RATEC GmbH. De producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit en het assortiment kent de meest diverse mogelijkheden. Is een oplossing niet voorhanden in het bestaande productbereik dan kan je samen met Van der Blij en RATEC ook tot een maatwerkoplossing komen die zorgt voor de maximale efficiëntie in uw fabriek.

Kan ik (gratis) advies krijgen?

Jazeker! Als je meer wilt weten over magneten geven wij graag advies. Onze ingenieurs staan voor je klaar én het is nog gratis ook! Je kunt ons bereiken via 0412-646168 of mailen naar onze ingenieurs via [email protected].

Gratis Technisch advies 🙂
Onze ingenieurs staan voor u klaar
cs banner
BROCHURE MAGNETEN
M banner 1

Telefoon

Tussen 8:00 en 17:00

Whatsapp

Tussen 8:00 en 17:00

E-mail

Reactie binnen 24 uur