Winkelwagentje 0 x

Stempelplaten

Stempelplaten

Stempelplaten zijn platen gemaakt van hoogwaardig en lichtgewicht HMPE 500 regeneraat kunststof die ervoor zorgen dat mobiele telescoopkranen, autolaadkranen, hoogwerkers en betonpompen de ondergrond niet beschadigen en niet wegzakken in de grond. Stempelplaten zijn verkrijgbaar in twee vormen: vierkant en rond. Daarnaast hebben wij ook bijbehorende stempelplaathouders in het assortiment. Nog niet zeker welke bij jou past? Lees dan onderaan verder, maar je kan ook altijd contact met ons opnemen voor het beste advies van onze experts.

MG 1515
2
TÜV-GS keur
Frame 1
HMPE-500
2 1
Soortelijke massa van 0,95 kg/dm3
3 1
Leverbaar tot 1.000 x 1.000 mm
Stempelplaat O1 1
2
TÜV-GS keur
Frame 1
HMPE-500
2 1
Soortelijke massa van 0,95 kg/dm3
Group 149
Leverbaar tot diameter 1.190 mm
MG 1508
Frame 1
Roestvaststaal
Group
Enkele en dubbele houders leverbaar
3 1
Verschillende maten leverbaar

Wat is het verschil tussen een vierkante en ronde stempelplaat?

Naast de vorm natuurlijk ligt het verschil voornamelijk in het gebruiksgemak. Een ronde stempelplaat is namelijk makkelijker te verplaatsen, doordat deze te rollen is, vergeleken met een vierkante stempelplaat. Daarnaast zijn er twee soorten ronde stempelplaten: de standaard ronde stempelplaat en de steekschotel. De standaard ronde stempelplaat is beschikbaar in een diameter van 990 mm en 1.190 mm en in verschillende diktes variërend van 40 tot 80 mm. De steekschotel kan door de uitsparing aan de machinepoot blijven zitten wanneer de autolaadkraan of hoogwerker wordt verzet, waardoor de steekschotel snel en efficiënt te gebruiken is. Ook een modderige omgeving is voor onze steekschotel geen probleem, hij zal namelijk gewoon vast blijven zitten aan de machinepoot en is gemakkelijker te verwijderen vergeleken met een vlakke stempelplaat. Ten slotte is het ook mogelijk om jouw naam, logo en antislipgroeven in de stempelplaat te frezen.

Desalniettemin is de vierkante stempelplaat de meest voorkomende stempelplaat die gebruikt wordt. Wij leveren vierkante stempelplaten vanaf 300 x 300 mm tot 1.000 tot 1.000 mm en in verschillende diktes variërend van 30 tot 60 mm, maar andere afmetingen zijn op aanvraag ook leverbaar! Ook in de vierkante stempelplaat kunnen we jouw naam, logo en antislipgroeven in de stempelplaat frezen.

Waar kan een stempelplaat allemaal tegen?

Voor beide stempelplaten geldt dat deze vochtafstotend zijn, super sterk en ongevoelig zijn voor eventuele breuken. Daarnaast zijn ze ook bestand tegen uv-straling, zullen ze geen water opnemen en zijn ze chemisch resistent.

Hoe vervoer ik een stempelplaat?

Een stempelplaat is gemakkelijk te vervoeren met onze stempelplaathouder. Deze is gemaakt van roestvaststaal en is leverbaar in drie verschillende varianten. Eén is voor het opbergen van één stempelplaat, één voor het opbergen van twee stempelplaten en één voor het opbergen van de steekschotels. De stempelplaathouders zijn voorzien van een handig borgingsmechanisme en gemakkelijk op hijs- of autolaadkranen te monteren. Ze kunnen verschillende stempelpaten opbergen variërend van 300 x 300 mm tot 800 x 800 mm.
Gratis Technisch advies 🙂
Onze ingenieurs staan voor u klaar
cs banner
CATALOGUS VERTICAAL & HORIZONTAAL TRANSPORT​
H banner 1