Winkelwagentje 0 x

Transport trolleys

Transport trolleys

Wil je veilig zware of lastige objecten transporteren? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Van der Blij heeft namelijk drie verschillende transport trolleys in het assortiment van de merken JUNG en OX. Nog niet zeker welke bij jou past? Lees dan vooral verder, maar je kan ook altijd contact met ons opnemen voor het beste advies van onze experts.

Jung transportcasettes
2006/42/EG

Volgens machinerichtlijn

EN ISO 12100:2010
Breed assortiment
Lage inbouwhoogtes
Zo snel als je wilt
Systeemoverzicht

EG-verklaring

Jung electrische transportcasettes
2006/42/EG

Volgens machinerichtlijn

EN ISO 12100:2010
360 graden draaibaar
Lage inbouwhoogtes
Traploos verstelbare snelheid
Systeemoverzicht

EG-verklaring

Ox trolleys
2006/42/EG

Volgens machinerichtlijn

EN ISO 12100:2010
360 graden draaibaar
Robuust en sterk
5 meter per minuut
Systeemoverzicht

EG-verklaring

Welke transport trolley heb ik nodig?

Dit hangt volledig af van hoe en wat jij wilt transporteren! De JUNG transportcassette is van de K serie professional en is standaard uitgevoerd met de hoogste kwaliteit kogellagers, een kogellager ondersteund draaiplateau en een trekstang. Deze transport trolley is gemakkelijk handmatig te bedienen, maar voor bediening op afstand hebben wij ook de JUNG elektrische of pneumatisch aangedreven transportcassette in het assortiment. De accu van de elektrische transportcassette heeft een werktijd van 6 uur en is volledig op te laden in 1,5 uur (of 1 uur met de snel laad optie). Daarnaast wordt deze transport trolley ook geleverd met een afstandsbediening. Ten slotte heeft de elektrische trolley een draaicirkel van 360° en kan op vrijwel iedere plek komen. Een hydraulische krik is niet nodig door de ingebouwde heffer die een hefslag heeft van 50 mm.

Naast JUNG hebben we ook het merk OX in het assortiment waarvan wij de OX-trolley verkopen. Deze elektrische/hydraulische transport trolley kan wel 30 tot 150 ton dragen met een hoogte van 260 mm tot 450 mm van de grond. Deze trolley heeft ook een draaicirkel van 360° en kan op vrijwel iedere (kleine) plek komen. Deze trolley is uitgevoerd met een accu die 1,5 uur gebruikt kan worden of met driefasenspanning (draaistroom). De transport trolley kan gemakkelijk bediend worden met de bijgeleverde afstandsbediening.

Gratis Technisch advies 🙂
Onze ingenieurs staan voor u klaar
CATALOGUS VERTICAAL & HORIZONTAAL TRANSPORT​