Winkelwagentje 0 x

HTS ECO-Jack®

HTS logo banner

HTS ECO-Jack®

ECO-Jack®, zware hydraulische krikken, zijn beschikbaar in vijf verschillende series met een draagvermogen tot 50 ton. Het gebruiksvriendelijke ontwerp van de gepatenteerde “één-hand” hefklem zorgt voor veilig tillen van de lading. De positionele hoogte van de hefklem kan gemakkelijk met één hand worden aangepast zonder dat men zich door lastige hoeken hoeft te manoeuvreren. Eenvoudig in gebruik met een laag risico op verwondingen. De geïntegreerde pomp vereist geen extra uitrusting. Vanaf de EJ100-3S kunnen ook externe handmatige of elektrische pompen worden aangesloten. Voor alle toepassingsgebieden waarin het standaardassortiment niet volstaat, ontwerpen we speciale oplossingen die individueel zijn afgestemd op de klantbehoeften.ECO-Jack® S
HTS ECO-JACK® S De ECO-Jack® EJ150-3S en EJ250-3S zijn uitgerust met een tweede hydraulische pomp. HTS was het eerste bedrijf dat een snelle slag op een krik met een capaciteit van 15.000 kg introduceerde voor een snelle positionering op de markt.
Bekijk


ECO-Jack® XR
In tegenstelling tot de ECO-Jack® S-serie is voor het bedienen van de ECO-Jack® XR-serie, die is uitgerust met een geïntegreerd terugtreksysteem, een externe pomp nodig. Dit vergemakkelijkt en versnelt het hefproces, vooral bij het gelijktijdig gebruik van meer dan één krik of in beperkte werkruimtes.
Bekijk


ECO-Jack® G
Deze compact gebouwde ECO-Jack® G-serie met zijn geïntegreerde hydraulische pomp elimineert de behoefte aan extra slangen of pompen. Zijn laag profiel hefteen is ook perfect voor alle soorten vorkheftrucks of elektrische handtrucks en stapelaars met een lage bodemvrijheid.
Bekijk