Winkelwagentje 0 x

Hijstechniek

Hijstechniek

Hijsmaterialen, waar het 50 jaar geleden allemaal mee begon, zijn we van ons kleine beginnende assortiment uitgegroeid tot dé hijsspecialist! Bij ons kun je terecht voor horizontaal, maar ook verticaal transport. Daarnaast willen we natuurlijk ook graag dat het allemaal veilig gebeurt, dus ook voor de beste valbeveiliging ben je bij ons op het juiste adres! Ten slotte, is niks ons te gek en kunnen we met onze ingenieurs en hijs experts ook het beste product voor jou op maat maken. Wil je meer weten? Lees dan onderaan verder!

Horizontaal transport 1
Horizontaal Transport
Verticaal transport 1
Verticaal transport
Valbeveilging 1
Valbeveiliging
Maatwerk 1
Maatwerk
Verticaal Transport
Pallethaken
Kalkzandsteenklemmen
Overige mechanische klemmen
Vloerplatenklemmen
Evenaars & Uithouders
Kubels
Takels en toebehoren
Levelers
Verstelbare Klemmen
Horizontaal Transport
Transport trolleys
Spanbanden
Stempelplaten
Heftruck toebehoren
Spankettingen & Ladingbinders
Vijzels
Valbeveiliging
Harnasgordels
Karabijnhaken
Positioneringslijnen
Bevestigingsstroppen
Vanglijnen
Valstopapparaten

Ons assortiment hijsmiddelen

Wij hebben ontzettend veel verschillende hijsmiddelen in ons assortiment, geschikt voor iedere hijsklus en ieder bouwbedrijf! Van stempelplaten tot kalkzandsteen klemmen en spankettingen tot harnasgordels. Van der Blij wilt graag dat je zowel veilig, als secuur te werk kan gaan. Daarom kunnen wij ook (bijna) alles maken en ontwerpen. Daarnaast zijn onze producten ook ontzettend verschillend of juist veelzijdig in levering. Wist je namelijk al dat het kettingwerk van Yoke altijd zelf samen te stellen is? Vragen of twijfel je of we je van dienst kunnen zijn, neem dan contact op met onze experts!

Maatwerk

Naast de standaard uitvoering is ook maatwerk mogelijk. Dit kan met bijna al onze hijsmiddelen. Zowel kleine aanpassingen, als een geheel ontworpen hijs product door onze ingenieurs. De mogelijkheden zijn echt ongekend! Wil je meer weten? Ook hierbij kan je dan het beste contact opnemen met onze experts!
Gratis Technisch advies 🙂
Onze ingenieurs staan voor u klaar
cs banner
CATALOGUS VERTICAAL &
HORIZONTAAL TRANSPORT​MATERIEEL
H banner 2