Winkelwagentje 0 x

Hijstechniek > Verticaal Transport

VERTICAAL TRANSPORT

Van spreaders tot pallethaken en van kettingwerk tot hijsbanden.

PALLETHAKEN

Hijstechniek > Verticaal Transport > Pallethaken

Van der Blij heeft een ruim assortiment pallethaken. Zo beschikken wij over diverse zelfbalancerende modellen, autolaadkraanmodellen, pallethaken voor het hijsen van gevelstenen en pallethaken voor het kantelen van pakketten met gipsplaten. Voor elke uitdaging is er wel een oplossing te vinden!

Kalkzandsteenklemmen

Hijstechniek > Verticaal Transport > Kalkzandsteenklemmen

Van der Blij is al bijna 50 jaar een gerenommeerde leverancier en producent van kalkzandsteenklemmen. Voor bijna alle verschillende kalkzandsteenblokken of -elementen is er een klem beschikbaar in ons assortiment.

 

Mechanische klemmen

Hijstechniek > Verticaal Transport > Mechanische klemmen

Van der Blij levert en produceert al diverse jaren klemmen voor allerlei doeleinden. Van dakpannenklemmen tot wapeningsnettenklemmen én van betonblokkenklemmen tot tegelklemmen, voor elke uitdaging is er een oplossing te vinden!

Vloerplatenklemmen

Hijstechniek > Verticaal Transport > Vloerplatenklemmen

Van der Blij heeft een ruim assortiment vloerplatenklemmen. Vloerplatenklemmen met en zonder evenaars én met een lengte tot wel 15 meter. Voor alle breedtes, lengtes en diktes zijn er oplossingen beschikbaar!

Evenaars & Spreaders

Hijstechniek > Verticaal Transport > Evenaars & Spreaders

Van der Blij levert en produceert al jarenlang diverse types evenaars en spreaders. Modulaire spreaders, aluminium spreaders, uitschuifbare evenaren of vaste evenaren; in alle lengtes en tonnages zijn er oplossingen beschikbaar!

Kubels

Hijstechniek > Verticaal Transport > Kubels

Van der Blij levert diverse soorten kubels. Zowel kubels voor op de bouwplaats en in de betonfabriek, als kubels voor traditioneel en zelfverdichtend beton zijn leverbaar.

 

Hijsbanden & Rondstroppen

Hijstechniek > Verticaal Transport > Hijsbanden & Rondstroppen

Hijsbanden en rondstroppen zijn veelgebruikte hijsmiddelen. Hijsbanden en rondstroppen zijn standaard verkrijgbaar in lengtes tussen de 0,5 en 10 meter én in tonnages tussen de 1 en 10 ton. Naast de standaard varianten behoren ook maatwerkoplossingen tot de mogelijkheid.

Werkbakken

Hijstechniek > Verticaal Transport > Werkbakken

Van der Blij produceert en levert al jaren diverse werkbakken. De meest gebruikte variant is de tweepersoons werkbak. Deze is ontworpen met het oog op kwaliteit en veiligheid.

Hydraulische Grijpers

Hijstechniek > Verticaal Transport > Hydraulische Grijpers

Van der Blij levert al jarenlang diverse hydraulische componenten. Ons assortiment bestaat onder andere uit grijpers, rotators en cardanische ophangingen.

Kraancontainers

Hijstechniek > Verticaal Transport > Kraancontainers

De verzinkte kraancontainers zijn al jarenlang onmisbaar op de bouwplaats. Van der Blij levert diverse uitvoeringen met een capaciteit tussen de 1.000 kg en 3.000 kg.

Kettingtakels

Hijstechniek > Verticaal Transport > Kettingtakels

Op het gebied van kettingtakels is Van der Blij leverancier van de merken Pro-Lift en Nitchi. De kettingtakels van Pro-Lift zijn economisch gunstig ontworpen en ideaal voor sporadisch gebruik. De Nitchi kettingtakels zijn ontworpen voor veelvuldig en intensief gebruik.

Gasflessenbak

Hijstechniek > Verticaal Transport > Gasflessenbak

Het hijsen van gasflessen is risicovolle klus. Om deze klus veilig te klaren zijn de gasflessenbakken van Van der Blij een ideaal hulpstuk. Er zijn standaard uitvoeringen beschikbaar voor het gelijktijdig hijsen van twee of vier flessen.