• Offerte/reactie binnen 24 uur
  • Flexibiliteit
  • Ruime voorraad
  • Specialistische kennis

Werken bij

Vacatures

Commercieel medewerker binnendienst (40 uur)

 

Wie zijn wij?

Van der Blij B.V. is gespecialiseerd in hijsvoorzieningen voor bouwplaatsen en instortvoorzieningen voor prefab-beton. Geen idee wat dat inhoudt? Niemand van ons wist dat voordat we begonnen met werken bij Van der Blij. Wees gerust, het is geen hogere wiskunde.

Van der Blij is een marktleider in deze branche en verkoopt voornamelijk in Nederland en België. Maar… de wereld ligt voor ons open en de bouw zit in de lift dus daarom zijn wij op zoek naar ambitieuze en enthousiaste mensen. We onderscheiden ons in de markt met een fatsoenlijke prijs-kwaliteit verhouding en vooral een flexibele service. Betonfabrieken en bouwplaatsen zijn nu eenmaal niet de meest geordende bedrijven ter wereld en als leverancier ben je dan ook een fijne partner wanneer je je flexibel opstelt.

Als team hebben we een open bedrijfscultuur waar eigen inbreng hoog in het vaandel staat en zal je niet te maken krijgen met oubollige kantoor hiërarchie. Jouw baan is voor een groot deel ook wat jij er van maakt en met de aantrekkende economie (en dus ook de bouw) heb jij toekomstige verantwoordelijkheden helemaal zelf in de hand.

 

Enthousiast geworden? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar joris@vanderblij.nl en dan nemen wij contact met je op!