Winkelwagentje 0 x

HTS ECO-Skate®

HTS logo banner

HTS ECO-SKATE®

ECO-Skate® lastverplaatsingsskates zijn gebruiksvriendelijk, robuust, vrijwel onderhoudsvrij en veelzijdig in hun selectie. De rollers worden niet alleen gebruikt in operaties voor het transport van machines, maar ook in productielijnen of bij het verplaatsen van containers.
ECO-Skate® MINI
De ECO-Skate® MINI kan worden bediend met zware lasten en weinig ruimte boven de lading. Met slechts 60 millimeter/2,4 inch hoogte is het mogelijk om tot 5 of 10 ton totale capaciteit te verplaatsen.
BekijkECO-Skate® IDEAL
ECO-SKATE® IDEAL Met de laadverplaatsingsskate van de ECO-Skate® IDEAL is het mogelijk om tot 40 ton te verplaatsen. Alle trolleys worden geleverd met uitlijn- en handgreepstangen en zijn uitgerust met HTS polyurethaan of nylon wielen.
BekijkECO-Skate® XL
ECO-SKATE® XL De zwaar uitgevoerde ECO-Skate® XL kan lasten tot 112 ton dragen. De assen en lagers worden ondersteund en omsloten binnen het frame. Dit maakt het onmogelijk om een as te buigen, zelfs als het wiel voor korte tijd overbelast is geweest.
BekijkECO-Skate® BIG
De ECO-Skate® BIG combineert hoge laadcapaciteiten met een minimale hoogte en een zeer compact ontwerp. De skates zijn slechts 220 mm hoog en kunnen zware goederen tot 220 ton verplaatsen.
BekijkCO-Skate® DUO
De ECO-Skate® DUO of DUO XL kan gecombineerd worden met andere ECO-Skate® IDEAL of ROTOflex respectievelijk XL of ROTOflex XL series om een 4-punts lastverplaatsingssysteem te bieden. Ze zijn ontworpen voor extra lange of brede machines of een hooggelegen zwaartepunt waar een 3-punts lastensysteem niet werkt.
BekijkECO-Skate® ISOCON
De ECO-Skate® ISOCON en ISOCON XL lastverplaatsingssystemen zijn gemaakt voor het transport van ISO-containers. De containersystemen kunnen ook worden aangepast voor speciale afmetingen. Zowel de ISOCON als ISOCON XL containersystemen voor lastverplaatsing zijn uitgerust met hoogwaardige HTS polyurethaan wielen.
Bekijk