Winkelwagentje 0 x

Verankeringssystemen

Verankeringssystemen

Voor het bevestigen heeft Van der Blij een breed pakket aan mogelijkheden. Van de schroefhuls voor tijdelijke en niet constructieve bevestigingen t/m ETA gecertificeerde permanente bevestigingen. Daarnaast leveren wij ook ETA gecertificeerde ankerrails waarbij maatwerk geen enkel probleem is.

Kracht zit hem in kleine dingen

Lage belastingscapaciteit

M6 t/m M30

Varianten met flensplaat voor eenvoudige bevestiging

Belasting van 1,5 Kn tot 27,5 Kn verkrijgbaar

Een bout met kracht

Lage Tot Middelhoge Belastingscapaciteit

M12 t/m M30

Plaatankers voor dunne elementen

RVS ankers mogelijk

Om nooit meer los te laten

Zeer Hoge Belastingscapciteit

Van RD12 t/m RD 30

RVS ankers beschikbaar

Software volgens
DIN EN 1992-4

Met ETA certificering

Om nooit meer los te laten

Statische & Dynamische Belastingen​

Van 100 mm tot 6050 mm

Koudgeprofileerd en warmgewalst

Maatwerk mogelijk

Met ETA certificering

Welke verankeringssystemen zijn er?

Binnen de bevestigingstechniek maken we een onderscheid tussen tijdelijke, niet constructieve bevestigingen, en permanente, constructieve bevestigingen. Wanneer je bijvoorbeeld een prefab element wilt schoren of als je twee prefab elementen op een niet constructieve manier aan elkaar wilt bevestigen, kun je kiezen voor een schroefhuls of een boutanker. Schroefhulzen zijn in verschillende maten verkrijgbaar van M6 t/m M30 en met of zonder flensplaat. Daarnaast is er voor de hogere belastingscapaciteit het boutanker verkrijgbaar in de maat M12 t/m M30 en eventueel ook met plaat aan de onderzijde. Voor het serieuzere werk van permanente en constructieve bevestigingen hebben we het ETA gecertificeerde Philipp permanent bevestigingsanker (PB-anker). Dit anker is leverbaar in een thermisch verzinkte en roestvaststalen uitvoering. Voor beide uitvoeringen zijn de maten RD12 t/m RD30 beschikbaar. Conform EAD 330012-00-0601 is er voor het PB-anker ook handige software beschikbaar met rekenregels volgens EN 1992-4. Ten slotte hebben we ook ETA gecertificeerde ankerrails. In ons pakket vind je koud geprofileerde ankerrails voor statische belasting van het type 28/15 tot en met 72/49. Voor dynamische belasting vind je warmgewalste ankerrails van het type 40/22 tot en met 52/34. De ankerrails zijn gecertificeerd volgens EAD 330008-02-0601 en berekeningen conform EOTA TR047 en EN 1992-4. Van der Blij heeft een breed scala aan hamerkopbouten, glijmoeren en kikkerplaten om het pakket helemaal compleet te hebben.

Kan ik (gratis) advies krijgen?

Jazeker! Als je meer wilt weten over verankeringssystemen geven wij graag advies. Onze ingenieurs staan voor je klaar én het is nog gratis ook! Je kunt ons bereiken via 0412-646168 of mailen naar onze ingenieurs via [email protected].

Gratis Technisch advies :)
Onze ingenieurs staan voor u klaar
Instortvoorzieningen Catalogus